Verzenden en bezorgen

Levertijd
Bij elk product staat onze actuele levertijd. Mocht onverhoopt blijken dat de levertijd toch langer is, dan nemen wij contact met u op. Voorraadproducten die besteld zijn voor 16.00, verzenden wij dezelfde dag en ontvangt u de volgende dag via Post NL. Onze levertijd is gemiddeld ongeveer 2-3 werkdagen. Wij leveren alleen binnen Nederland, België en Duitsland.

Verzendkosten Nederland
Bij ons betaald u geen verzendkosten! Indien u het wenst te retourneren, dan zijn de retourverzendkosten voor u.

Vervoerder
Wij verzenden met PostNL. Zodra uw bestelling in een pakket is verstuurd ontvangt u van ons een email met een track&trace code om uw pakket online te kunnen volgen. Brievenbuszendingen in een envelop zijn helaas niet te volgen. Hiervoor ontvangt u tevens een mail met de bevestiging van verzenden, echter zonder track&trace code. Indien gewenst kunt u bij uw bestelling een ander adres als afleveradres opgeven. Als u niet thuis bent biedt PostNL de zending de volgende dag nog een keer aan. Mocht u ook deze aanbieding missen dan kunt u het pakketje nog 2 weken ophalen op het Postkantoor. Hiervan wordt u door PostNL middels een kennisgeving op de hoogte gesteld.

http://gerofootwear.luondo.nl/files/9979/editor/images/postnl_bezorgd-220x95-220x95.jpg

Verzendkosten België

Voor het verzenden van Mysole inlegzolen en brievenbuspost tot 250 gram brengen wij € 3,50 in rekening. Voor pakketzendingen brengen wij de huidige PostNL tarieven in rekening. Tot 2 kg. versturen wij zonder Track & Trace, daarboven met Track & Trace.

Hoe krijg ik mijn artikelen aangeleverd?
Alle Mysole inlegzolen worden verwijderd uit de originele fabrieksverpakking en geleverd in een envelop. Artikelen zoals veters en andere kleine artikelen, worden indien mogelijk geleverd in een envelop. De envelop kan dan door uw brievenbus, waardoor u niet aanwezig hoeft te zijn bij de levering. Dit bespaart ons tevens verzendkosten, waardoor wij een concurrerende prijs kunnen bieden. Verder worden schoenen en artikelen die niet in een envelop passen verstuurd als pakketpost, hiervoor moet u aanwezig zijn bij aflevering door TNT België.

Retourneren vanuit België is uiteraard mogelijk volgens dezelfde procedure, echter betaald u zelf de verzendkosten voor de retourzending.