MYSOLE Inlegzolen

MYSOLE Inlegzolen. Zoek je inlegzolen op advies van je specialist of bent je zelf op zoek naar de juiste inlegzool? 

Mysole, is het beste antwoord op de meest voorkomende voetklachten. De producten zijn ontstaan in samenwerking met podologen en podotherapeuten.

Meer dan 40 verschillende inlegzolen bieden de oplossing voor de meest voorkomende klachten die podologen en podotherapeuten zien bij hun klanten.

Altijd perfecte ondersteuning

Het Mysole® programma omvat een serie hoogwaardige inlegzolen die speciaal ontwikkeld zijn voor veel specifieke toepassingen; bijvoorbeeld werken, sporten en vrijetijdsbesteding. Daarnaast dienen ze als aanvulling op schoenen en zijn breed toegankelijk.

Door de combinatie van het innovatieve en anatomisch verantwoorde design én het gebruik van superieure materialen, wordt het draagcomfort verhoogd, bovendien krijgt je voet de perfecte ondersteuning die het nodig heeft en worden voet- en lichaamsklachten tegen gegaan. Je voetklachten kunnen verdwijnen met een Mysole inlegzool. Bovendien verlengt de inlegzool de levensduur van je schoenen. Waar wacht je nog op?

Welke INLEGZOLEN passen het beste bij jou?

Een goede inlegzool is afgestemd op de voet, eventuele klachten aan de voet en houden daarnaast ook rekening met het loopgedrag. Je leest het goed: eventuele klachten, want ook als je geen voetklachten hebt, kunnen inlegzolen een goede werking hebben op het loopgedrag en de houding. Je hele lichaam heeft dus baat bij goede zolen.

Het antwoord op de vraag: ‘heb je inlegzolen nodig?’, is dus altijd: ja!

Goede Inlegzolen bieden namelijk ondersteuning, grip in de schoenen en zorgen bovendien voor meer demping. Welke inlegzolen heeft u nodig?

GERO Footwear geeft je graag advies. Chat, mail of bel met onze medewerkers en vind de ideale inlegzool voor je voeten en activiteit!